Gordijnen

Gordijnen dragen bij aan een goede sfeer in de ruimte waarin ze hangen. Gordijnen zijn functioneel, ze filteren het licht, dragen bij aan een goede akoestiek en kunnen voor privacy zorgen.

Himpe heeft een ruime collectie mooie en functionele gordijnen onder de merken Holland Haag, BmFabrics, Kobe, Eijffinger, Ursidi en A house of Happiness.

Op maat van uw interieur

Hebt u een keuze kunnen maken uit het uitgebreide assortiment stoffen dan kan u de gordijnen geheel op maat en naar eigen wens laten maken in ons eigen confectieatelier.

Geplooid

De confectie van uw gordijnen bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het gordijn in de ruimte. De plooi in combinatie met de stof, bepalen in hoeverre het gordijn licht door laat, maar is ook van invloed op de valling. Wave-, enkele- of dubbele plooi… iedere plooi heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken.

Vlek- en vochtwerend

W.E.T. is een nieuwe technologie, languit Water Elimination Technique, die een hoogwaardige bescherming biedt voor uw raamdecoratie. De W.E.T.-behandeling zorgt ervoor dat vlekken niet meer doordringen tot in de vezel en makkelijker en sneller te verwijderen zijn. En vloeistoffen? Die druipen gewoon naar beneden wanneer ze met de stof in contact komen.

W.E.T. is volledig vrij van chemische stoffen en is dus 100% milieuvriendelijk.  In tegenstelling tot andere technieken, kunnen we nagenoeg al onze stoffen met W.E.T. behandelen.

Bent u op zoek
naar inspiratie?

Contacteer ons en we helpen u graag verder.
Volg onze Facebookpagina en Instagram om op de hoogte te blijven van onze laatste projecten en nieuws.