Horizontale Jaloezieën

Het zijn echte kameleons van klassiek, gestroomlijnd aluminium tot supermatte tinten, het gevarieerd aanbod biedt een passende afwerking voor alle smaken en komen thuis in élke woonstijl.

Perfecte afwerking

Privacy- en lichtregeling zijn belangrijk, maar het uitzicht ook. Elke tint verandert de eigenschappen van het licht dat over de lamellen valt, zodat het design nog beter tot uiting komt. Onze horizontale jaloezieën hebben lamellen met een terugverende functie, zodat ze hun oorspronkelijke vorm weer aannemen na een aanraking.

Functionaliteit

Horizontale jaloezieën kan u op heel wat handige manieren bedienen, zoals met LiteRise®, monocommando ketting of via smart home.

Dankzij de Megaview® hebt u veel zicht naar buiten in open toestand,  iedereen wil licht binnenhalen in huis maar het weghouden wanneer het nodig zou zijn.

Innovatie

FrameFix™ is hét nieuwste systeem op de markt. Het magnetische frame kan direct op UPVC- of aluminium kozijnen worden bevestigd zonder die te beschadigen. En met de Top Down/Buttom Up past u de lichtinval en privacy aan door gewoon de boven- of onderkant van de horizontale jaloezieën op te trekken of neer te laten.

Bent u op zoek
naar inspiratie?

Contacteer ons en we helpen u graag verder.
Volg onze Facebookpagina en Instagram om op de hoogte te blijven van onze laatste projecten en nieuws.