Vouwgordijnen

Vouwgordijnen passen in elk type interieur en zorgen altijd voor de gepaste sfeer. Ze hebben een krachtige look, maar stralen toch rust en een innemend design uit. Maak een statement en kies stoffen met een onverwachte kleur of een natuurlijke aardetint.

XXL

Bij ons vindt u vouwgordijnen tot wel tien meter breed en zes meter hoog. Dankzij onze zorgvuldige selectie van kwalitatieve stoffen zijn er geen naden zichtbaar. Een zelfregulerend hulsje zorgt voor een constante spanning en perfecte strakke look. Voor ultiem bedieningscomfort kan u kiezen voor een Smart Home XXL vouwgordijn.

 

Vlek- en vochtwerend

W.E.T. is een nieuwe technologie, languit Water Elimination Technique, die een hoogwaardige bescherming biedt voor uw raamdecoratie. De W.E.T.-behandeling zorgt ervoor dat vlekken niet meer doordringen tot in de vezel en makkelijker en sneller te verwijderen zijn. En vloeistoffen? Die druipen gewoon naar beneden wanneer ze met de stof in contact komen.

W.E.T. is volledig vrij van chemische stoffen en is dus 100% milieuvriendelijk.  In tegenstelling tot andere technieken, kunnen we nagenoeg al onze stoffen met W.E.T. behandelen.

Bent u op zoek
naar inspiratie?

Contacteer ons en we helpen u graag verder.
Volg onze Facebookpagina en Instagram om op de hoogte te blijven van onze laatste projecten en nieuws.