Smart Home

Automatisering en internet worden steeds populairder en maken uw huis niet enkel slimmer, maar doen het ook in waarde stijgen. Bedien uw raamdecoratie zoals u dat wilt, met een afstandsbediening, tablet of smartphone. Himpe kiest resoluut voor duurzame, betrouwbare en stille motoren in onze raamdecoratie.

Somfy

Beheer en bedien alle verbonden producten in huis met een muurzender, afstandsbediening of gewoon met uw smartphone. Met TaHoma kan u bijvoorbeeld de jaloezieën of gordijnen openen. De TaHoma van Somfy is steeds uitbreidbaar naar andere producten. TaHoma kan direct communiceren met Amazon Alexa of Echo – waardoor spraakbesturing is huis mogelijk is.

Easy Motion

Dankzij de stijlvolle muurzenders en afstandsbedieningen van Copa Home hoeft u nooit bang te zijn dat u de bediening kwijtraakt. U kan opteren voor verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u de easy motion bediening perfect kan afstemmen op uw interieur. Afhankelijk van het aantal producten kan u kiezen voor een éénkanaalszender of een meerkanaalszender.

PowerView

Met dit innovatieve draadloze systeem kan u alle Luxaflex® PowerView®-raamdecoraties laten bewegen volgens een programma dat u zelf instelt. Een perfecte lichtinval, energie-efficiëntie, dagelijks gemak – PowerView® zorgt er automatisch voor. Zo kan u scenes creëren waarmee u de raamdecoraties in uw woning bedient in elke gewenste combinatie.

Bent u op zoek
naar inspiratie?

Contacteer ons en we helpen u graag verder.
Volg onze Facebookpagina en Instagram om op de hoogte te blijven van onze laatste projecten en nieuws.